Mijn naam is Jetse van der Veen

Na mijn afronding voor de studie landschapsarchitect Van Hall Larenstein in Velp ben ik gaan werken voor een stedenbouw-architectenbureau in Utrecht. Dat bracht mij geen voldoening doordat ik teveel achter een bureau zat. Dus besloot ik om op zoek te gaan naar ander werk. 

Zo kwam ik bij een hovenier terecht. Na tien jaar werk ben ik iemand geworden met veel kennis over de tuin en  heb ik ervaring opgebouwd over wat belangrijk voor een tuin. 

 

Dat was voor mij een reden om op een andere manier te willen werken. Ik wens een klimaat en ecologisch bewust hovenier te zijn. Wat dit inhoud kunt u verder lezen op de site. 

Verder ben ik beeldend kunstenaar en maak semi-figuratief symbolische beelden uit steen en ik kweek graag bijzondere planten.  Waaronder tropische binnenplanten en minder bekende buiten planten.